پرسشهای متداول

امرن

اینورتر یا درایو AC به دستگاهی گفته می شود که به کمک آن می توان سرعت، گشتاور و یا موقعیت محور یک موتور الکتریکی (معمولا از نوع سه فاز) را کنترل کرد، اگرچه در بیشتر کاربری ها هدف کنترل سرعت می باشد. اینورترها در توان های مختلف و همچنین ولتاژهای مختلف ساخته می شوند. اینورتر های شرکت OMRON ژاپن در رنج توانی ۲۰۰ وات تا ۳ مگا وات ارائه می شوند.

از نظر ورودی اینورترها به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند. اگرچه خروجی تمامی اینورترهای OMRON سه فاز است. در حقیقت یک اینورتر با ورودی تکفاز هم، خروجی سه فاز تولید می کند! معمولا اینورترهای با توان بالای ۴ کیلو وات،  فقط در نوع ورودی سه فاز تولید می شوند.

تولید کنندگان مختلف، دسته بندی های متفاوتی برای درایو های خود تعیین می کنند، اما در یک جمع بندی می توان گفت که درایوهای AC از نظر کاربرد به سه دسته کلی زیر قابل تقسیم هستند.

  • درایوهای مخصوص برای کاربردهایی که بار مکانیکی یک سیال است. مانند هوا، آب، روغن، گاز، مواد شیمیائی و …، پمپ ها، فن ها، دمنده ها و برخی از کمپرسورها در این گروه جای دارند.
  • درایوهای مخصوص برای کاربردهایی که بار مکانیکی معمولا توسط یک گیربکس به موتور الکتریکی متصل می شود. جرثقیل، نوار نقاله، اکسترودر، میکسر، خرد کن، پله برقی و … در این گروه جای می گیرند.
  • اینورتر های مخصوص برای آسانسور.

بله، یکی از وظایف بخش خدمات پس از فروش، تعمیرات است که این کار توسط کارشناسان آموزش دیده انجام می شود.

بله، اینورتر های خانواده L7 و LX ویژه آسانسور هستند.

بله اینورتر های خانواده SX این قابلیت را دارند.

بله همه مدل های امرن چند ورودی و خروجی پالس دارند که تعداد دقیق آنها در دفترچه راهنما قید شده است.

بله تمامی اینورترهای امرن به سادگی و به کمک نرم افزار CX-Drive به PC متصل می شوند، لازم به ذکر است که برای اتصال اینورتر به کامپیوتر به هیچ تجهیز اضافی نیازی نیست، نرم افزار رایگان است و کابل را نیز می توان براحتی ساخت، نقشه کابل را می توانید از بخش پشتیبانی فنی تهیه کنید.

ریتال

تابلوهای دیواری ریتال به صورت کامپکت و یک تکه و در ابعاد کوچک تولید می گردند و معمولا بر روی دیوار یا روی پایه نصب می شوند اما تابلوهای ایستاده روی پایه نصب میشوند و ماژولار هستند و دارای دیواره و پایه ی مجزا بوده که مجموعه اسمبل شده آنها یک تابلوی کامل را تشکیل می دهد و این مسئله باعث افزایش بهره وری و کاهش هزینه در پروژه می شود.

تابلوهای ریتال به صورت پیش فرض دارای IP 55 یا ۶۶ بوده و به صورت سفارشی تا IP 69 نیز تولید می گردد.

اگر دمای هوا در بیرون از تابلو کمتر از دما در داخل آن باشد می توان از فن وفیلتر جهت هوادهی به داخل تابلو استفاده کرد و اگر هوای بیرون برابر یا گرمتر از هوای داخل تابلو باشد باید از کولر جهت تولید هوای خنک کنندگی در دخل تابلو استفاده کرد.

فن وفیلترها براساس میزان هوادهی دسته بندی می شوند که در محصولات ریتال از ۲۰ تا ۱۵۰۰ متر مکعب بر ساعت( m۳/h ) درابعاد مختلف از۱۲*۱۲ تا ۳۲*۳۲  در دو مدل دیواری و سقفی تولید می شوند و کولرها براساس توان یا BTU دسته بندی می شوند که در در محصولات ریتال از ۳۰۰وات تا ۶۰۰۰ وات  در دو مدل دیواری  و سقفی تولید می شوند.

اینترفیس

بلی، مدل های متنوعی با کد های فنی ۲۸۶۴۴۱۹ ، ۲۸۶۴۶۵۵ ، ۲۹۰۲۸۲۹ ، ۲۸۱۴۲۵۲ ، ۲۸۱۴۸۴۱ و ۲۸۱۴۰۴۵ پیشنهاد می شود.

بله ، مدل پایه ۲۸۶۴۱۷۶ برای کاربردهای نرمال و مدل حرفه ای ۲۸۱۴۸۶۷ با قلیت های اضافی پیشنهاد میشود.

بله، سری STEP و QUINT قابلیت دریافت ولتاژ AC/DC را در ورودی دارند.

بلی ، کابل های ارتباطی صنعتی برای شبکه کردن تجهیزات یک گروه بزرگ از محصولات فونیکس بشمار می آید و برای نمونه مدل ۲۷۴۴۶۵۲ کابل پروفیباس را می توان ذکر کرد.

بله، سری STEP و QUINT قابلیت دریافت ولتاژ AC/DC را در ورودی دارند.

بله ، تمامی منابع تغذیه فونیکس کنتاکت قابل موازی شدن هستند و برخی از منابع تغذیه را می توان بصورت سری به یکدیگر متصل نمود.

فرستنده و گیرنده بلوتوث فونیکس کنتاکت قابلیت ارسال و دریافت سیگنال تا فاصله ۱۵۰ متر را دارند.

توسط یک جامپر ۵۰ سانتی متری می توان ماکزیمم ۸۰ عدد رله فونیکس را به یکدیگر متصل نمود.

مدل ۲۹۸۱۹۸۷ اختصاصا برای ارتباط با کنترل کننده های Failsafe پیشنهاد می گردد.

سری جدید مودم های بیسیم فونیکس کنتاکت ارسال و دریافت مطمئن در دید مستقیم را تا فاصله ۳ کیلومتر فراهم میکند.

شرکت Phoenix contact با ارائه قابلیت تامین جریان اتصال کوتاه تا ۶ برابر جریان نامی در مدت ۱۲ ms در برخی از محصولات، آنها را به محصولی منحصربفرد در نوع خود تبدیل نموده است. از این قابلیت ویژه با نام SFB Technology   نام برده می شود. استفاده از تکنولوژی SFB در منابع تغذیه QUINT باعث می گردد تا در صورت بروز اتصال کوتاه در یک مسیر؛ بقیه مصرف کنندگان متصل به شبکه دچار افت ولتاژ نشوند تا فیوز مربوط به مصرف کننده معیوب عمل نماید. لازم بذکر است علاوه بر منابع تغذیه، مبدل های DC به DC شرکت فونیکس کنتاکت نیز از تکنولوژی SFB بهره می برند.

محصولات فونیکس کنتاکت که در کابینتهای کنترلی و سیستمهای مهندسی مشاهده می شوند با سیستم لیبلینگ کامل می گردند .

جهت شماره گذاری روی ترمینالها می توان از لیبل های از قبل چاپ شده استفاده نمود ولی در بسیاری از موارد نیاز به چاپ شماره ؛ حروف و یا علائمی روی این ترمینالها لازم می گردد که با استفاده از چاپگرهای حرفه ایی فونیکس کنتاکت می توان عملیات چاپ را روی انواع لیبل ؛ سرسیم ؛ تجهیزات و … به صورت دلخواه انجام داد . این تجهیزات در مدلهای گوناگون و متناسب با انواع کاربردها عرضه می گردند.

مهمترین مزیت این چاپگر ها در پاک نشدن این علائم و شماره ها  می باشد

انواع این چاپگر ها به شرح زیر است:

THERMOMARK ROLL

جهت چاپ انواع لیبل های کاغذی- متالایز – شیرینگ حرارتی و پلاستیکی

THERMOMARK CARD

دستگاه چاپی  جهت چاپ انواع لیبل های پلاستیکی شامل لیبل های شماره سیم و شماره ترمینال و تجهزات

خیر ، این برداشت اشتباه برخی از افراد می باشد که تصور می کنند قطعا”  همزمان با عمل کردن ارستر کنتاکت آلارم آن نیز فعال خواهد شد ، درصورتی که وظیفه کنتاکت آلارم اعلام خرابی یک یا چند خشاب از ارستر می باشد که نیاز به تعویض دارند و بعد از اکتیو شدن این کنتاکت نیاز است که اپراتور به تابلوئی که ارستر درآن نصب است مراجعه کند تا مشخص شود که کدامیک از خشابها نیاز به تعویض دارند .

خیر ، چون ارستر در شرایط نرمال یک تجهیز غیر فعال در مداراست که بصورت موازی با سیستم نصب شده است و بدلیل ماهیت ذاتی ( مداربازبودن ) درشرایط عادی هیچ جریانی از آن عبورنمی کند و اپراتور می تواند با وجود برق دار بودن تابلو نسبت به تعویض خشاب یا خشابهای معیوب اقدام کند ولی جهت نصب اولیه یا تعویض کلی ارستر جهت حفظ ایمنی نصاب ، حتما” باید برق ورودی تابلو قطع شود .